Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

  

Søndag 30. januar skulle det hele avgjøres. I en rekordjevn Vinterserie var det tre lag som alle hadde sjansen på å ta hjem mesterskapets pokal. Holmestrand og Unbeat-A-Boule 1 lå likt på poeng, mens Økern lå et poeng bak. Det var nok Holmestrand som måtte finne seg i å ha favorittstempelet, da de ikke bare ledet med 20 scorepoeng på Unbeat-A-Boule, men UAB og Økern skulle også møtes i det siste oppgjøret.

I dagens første oppgjør vant alle tre klubber 4-0. Økern slo Unbeat-A-Boule 2, Holmestrand feide over Hølens tigere, mens Follo led samme skjebne mot Unbeat-A-Boule 1. Det ble altså ikke store forandringen på tabellen, men Unbeat-A-Boule tok inn 7-8 scorepoeng på Holmestrand, og lå nå bare 13 score bak.

Da var det klart for dagens andre oppgjør, og Vinterseriens siste. Holmestrand – Follo, Unbeat-a-boule 1 – Økern og Unbeat-A-Boule 2 – Hølen. Hølen slo Unbeat-A-Boule 2 med 3-1. Det var dermed klart at UAB 2 kom sist i førstedivisjon med Hølen som nest sist. Hva som skjedde med Holmestrand i deres kamp mot Follo, er ikke godt å si. Var det nervene som ikke holdt? Et litt overraskende 1-3 tap ble det uansett, og det var klart at Holmestrand ikke kunne bli mestere. Det var nå opp til Økern og UAB 1. Med uavgjort 2-2, ville UAB vinne. Med 3-1 til Økern og god score ville de vinne, og med en 4-0 seier var det ingen tvil. Økern stilte i dag med et meget habilt lag. Tom og Ronny, og Maija og Larry. Maija og Larry hadde enda ikke tapt en eneste kamp så langt i Vinterserien. Unbeat-A-Boule 1 stilte med Benny og Robert, og Magnus og Ole. Det som kunne blitt en thriller, ble dessverre aldri det. UAB vant greit 4-0 etter godt spill. Med 4-0 seieren, ble det Holmestrand som knep andreplassen foran Økern. Follo tok fjerdeplassen.

Gratulerer til de Uslåelige 1!

1. plass: UAB I

Bak fra venstre: Benny Bel-Lafkih, Ole Hågensen, Robert Pettersen og Magnus Utgård. Foran fra venstre: supportergjengen Jonas og Gabriel, og spiller Andre Erdahl.

2. plass: Holmestrand

Fra venstre: Kjell Rune Karlsen, Johnny Skjørberg, Birger O. Hansen og Ståle Baksetersveen.

3. plass: Økern I

Fra venstre: Larry Young, Maija Juva, Ronny Gudmundsen og Tom Johansen.

Resultater fra de to siste rundene, 30.januar 2011:

HPK   -   Hølen 1   =   4 - 0   og + 25
Økern 1   -   UAB 2   =   4 - 0   og + 37
UAB 1   -   Follo 1   =   4 - 0   og + 33
 
Follo 1   -   HPK   =   3 - 1   og + 2
Økern 1   -   UAB 1   =   0 - 4   og - 23
UAB 2   -   Hølen 1   =   1 - 3   og - 9


Tekst: Ole Hågensen. Foto: Oddvar Karlsen. Resultatservice: Bjørn Larsen.