Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Allerede til helgen er det sluttrunder i Vinterseriens A-gruppe, eller førstedivisjon som noen velger å kalle det . Det er dobbelt runde og det er meget tett: kun ett poengs avstand mellom de tre øverste klubbene. Petanque.no våger seg ut på dypt vann og tipper resultater av de to siste serierunder. Verdt å merke seg: Tipping er tipping, og det er få i redaksjonen som pleier å treffe godt…

Hvilken klubb som ender som seriemester er med andre ord uvisst. Nå som Oslo Petanque Club ikke klarte å komme til sluttspillet i den øverste serien står det nok mellom HPK, UAB I og Økern I. Før de to siste runder som begge avvikles på søndag, leder Holmestrand med 8 poeng og 32 plusscore foran UAB I med samme antall poeng, men med bare 11 plusscore. Økern I er ett poeng bak (altså 7 poeng) og med minus 12 i score. Deretter har Follo I 5 poeng, UAB II 4 poeng og det samme har Hølen I.


Runde 4

Holmestrand - Hølen I: 2 -2

I runde fire er første kamp mellom Holmestrand og Hølen I, dette er spillere som i meget stor grad utnytter sine hallmuligheter i vinterhalvåret . Hølen I har skuffet i sluttspiller og har kun klart å samle 4 poeng. Holmestrandspillerne er i god form, antagelig noe bedre enn Hølen spillerne, men Hølen har fordelen av at kampen spilles på hjemmebane i Vestbyhallen. Mye taler for at dette blir en tett kamp. 

Økern - UAB II: 3 -1

Økernspillerne som på tross av lang vei til treningsfasiliteter om vinteren, spiller forholdsvis mye. Flere av de sannsynlige spillerne har fått verdifull trening på samlinger med landslaget samt deltakelse på turneringer både her hjemme og i utlandet de seneste månedene. UAB 2 er nok ikke like samspilte på denne tiden av året og vi tror det kan være det som gjør at ØPC kommer seirende ut av kampen. Det er for øvrig meget sterkt av UAB å ha to lag i sluttspillet i A-gruppa.

UAB I - Follo: 4 – 0

UAB I kommer til å vinne denne kampen 4 – 0, men det blir nok ikke klare seire i alle kampene. Ringrevene i Follo lar seg ikke slå enkelt og gir ikke opp før siste kule (eller ball, som de selv sier) er kastet. Likevel, med den treningen UAB legger ned i løpet av vinteren er de nok i bedre form enn de fleste. Dette gir nok utslaget i denne kampen.


Slår dette til så er rekkefølgen før de neste tre kamper følgende:

1. UAB I   12 poeng
2. HPK   10 poeng
3

Penile sensationdiscuss the benefits, risks, and costs of the available What is sildenafil citrate?.

. Økern   10 poeng
4. Hølen I   6 poeng
5. Follo   5 poeng
6. UAB II   5 poeng


Runde 5

Follo I – Holmestrand: 3 -1

Runde fem åpner med Follo I mot Holmestrand. Denne kampen kan slå alle veier, men skal det komme en form for overraskelse denne søndagen tror vi det blir i denne kampen. Det er få som slår Follo I på teoretiske og taktiske ferdigheter, og er det noe Holmestrand har mest å lære så er det nok nettopp dette. Forutsatt at Follo stiller med sine ”gamle” ringrever, tror vi på Folloseier 3-1.

Økern I – UAB I: 1 - 3

Andre kamp er mellom Økern I og UAB I. UAB-spillerne har vunnet de klart fleste prestisje kampene den seneste tiden mellom spillere som høyst sannsynlig denne søndagen i Vestby kommer til å spille på disse to lag. Det skjer nok også denne gang, men vi tror ikke at UAB vinner alle kamper… 3 – 1 til UAB-gutta er vårt stalltips.

UAB II – Hølen I: 1 - 3

Siste kamp i runde fem er mellom UAB II og Hølen I. Her tror vi at Hølen får klar fordel av sine hyppige besøk i Vestbyhallen gjennom vinteren, og de trekker det lengste strået mot ofte ustabile UAB II.


Skulle petanque.no få seks rette på denne tippekupongen ender UAB opp som seiersherrer med 15 poeng, foran HPK med 11 poeng. Vestfoldingene går i så fall foran Økern som ender på samme poengsum, men med bedre score. På de neste plassene er Hølen I med 9 poeng, Follo på 8 poeng og til sist UAB II med 6 poeng.

Vi ønsker klubber og den enkelte spiller lykke til på søndag! Samtidig takker vi i webredaksjonen gjengen i Vestbyhallen for tilbudet dette gir spillere og klubber gjennom vinteren.