Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Quizen er over og vinnerne er kåret...

 

Til sammen 15 petanquespiller, forøvrig fordelt på fem klubber, har deltatt i vinterens Petanquequiz 2010/2011. Noen ga seg nesten før de hadde startet, andre mistet motet halvveis mens de aller aller ivrigste har sittet timesvis hver eneste uke quizen har vart. Ti runder tar sin tid, det kan både deltakere og quizmaster skrive under på.

Aller flest poeng ble kapret av Benny Bel-Lafkih som deltok i samtlige ti runder. I halvparten av disse har han mottatt tre bonuspoeng. Etter tiende og siste runde var tallenes tale klar: 102,5 poeng. Dette kvalifiserte til soleklar førsteplass, nesten tjue poeng foran nest-beste resultat. Her finner vi Lisbeth Fossen med 84 poeng. På tredjeplass med 76,5 poeng kom Camilla Hovind som frem til og med runde 5 virkelig briljerte med 64,5 poeng . Dette var kun et halvt poeng unna full pott. Deretter begynte det å gå trått!

Quiz Revenge gikk ut på å samle flest mulig poeng de fem siste rundene. En slags lucky looser-turnering, eller Revenge som ofte blir brukt som betegnelse i petanqueverdenen. Også her toppet Benny lista med sine 47,5 poeng fordelt på runde 6, 7, 8, 9 og 10. Det var et kriterie at Revenge-vinneren ikke kunne være blant de tre beste i hovedquizen, og siden Benny vant hovedquizen måtte vi se lenger ned på lista. Vi behøvde ikke lete lenge: Allerede på andreplass fant vi Per Klevenberg som kom på fjerdeplass i hovedquizen og kan derfor med full rett motta premie som vinner av Quiz Revenge 2010/2011 . I likhet med Benny har Per deltatt i samtlige ti runder, og seieren er derfor absolutt fortjent! Gratulerer!

Vi gratulerer vinnerne, Benny og Per i særdeleshet, og takker samtidig alle som har deltatt i vår Petanquequiz! Vinnerne av Petanquequiz og Quiz Revenge, Benny og Per, mottar begge et sett petanquekuler hver

A sexual history is needed to accurately define the patient's sildenafil dosage dysfunctional communication patterns and comorbid sexual.

. Vinner av Petanquequiz mottar i tillegg et bilde av vår egen petanquekunstner Mili Selimovic. Andre- og tredjeplass, Lisbeth og Camilla, mottar også hver sin premie, dog i noe mer beskjedne former. Vi håper premiene faller i smak, mer informasjon vil bli sendt pr. epost!


Quizens ti runder er samlet på denne siden.