Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Hvilke erfaringer og inntrykk sitter spillerne igjen med? Er spillet og lagsammensetningen i rute nå som det er mindre enn et halvt år igjen til Nordisk? I den store svenske turneringen Fyrlingen 8.-9.januar stilte tre norske landslag. Ole, Ronny og Camilla avgir i denne artikkelen hver sin rapport.


Artikkel før og under turneringen kan leses HER.


Norge Åpen 1

Lars Storaker Bruu, Robert Pettersen, Benny Bel-Lafkih og Ole Hågensen

" Det gikk greit med oss gutta fra UAB i Fyrlingen. Vi hadde kommet i gruppe med 3 gode lag, og vi måtte spille godt for å gå videre til det sluttspillet som vi ville til. Og det ble så spennende som vi hadde regnet med. Etter 2 kamper  kunne alle fire lagene i gruppa gå til A-sluttspillet. - Men alle lagene kunne også havne i det kjedelige C-sluttspillet. Vi var avhengige av å vinne den siste kampen, samtidig som at det riktige laget vant 2-1 i den andre kampen. Vi avgjorde ganske raskt vårt oppgjør, og satt spent å fulgte med. Og jaggu meg så ble det 2-1, til riktig lag. Vi var klare for A-sluttspill! Det ble litt dramatikk etter puljespillet, da Team Køhalmi også trodde de hadde vunnet plassen i A-sluttspillet . De hadde slått oss 2-1 tidligere på dagen, og trodde at innbyrdes oppgjør var avgjørende. Det vi visste, og ikke de, var at score teller først. - Og der var vi overlegne.

Vi var på’n igjen 08.30 søndag morgen med 1/8 finale. Vi var opp mot et blandingslag fra Skatås/Lindome. Ole og Benny hadde spilt mot to av dem før, i Lindomes mix-dobbel-turnering med fruene. Og begge tapte stort mot dem

emphasized.page 39TREATMENT FOR ERECTILE generic viagra online for sale.

. Da var det deilig og få revansje mot dem nå. Vi var den i åttendedelsfinalen som var først ferdig. LETT!!!

Like lett ble det ikke i kvartfinalen. Da skulle vi opp mot dem som vant hele turneringen. Team Halmstad med Jimmy Löf som den virkelig store spilleren. Men vi begynte veldig bra, og ledet hele 10-5 i trippelkampen. Plutselig begynte de å spille helt fantastisk, samtidig som vi falt litt i kvalitet. - Og da klarte de å snu kampen til seier for seg selv.

Det ble da også tap i dobbelkampene, og vi var ute. Ute, men allikevel litt fornøyde med prestasjonene. "

Ole Hågensen


 Norge Åpen 2

Trond Rekdahl, Tom Johansen, Andre Erdahl (erstattet Roger Støa) og Ronny Gudmundsen

" Skuffende, Flaut, Bedritent, Lekegrind er oppsummering av turneringen.

Reiser nedover med bil tidlig lørdagsmorgen i ett bedritens vær, det regner så mye at deler av venstre kjørefelt på motorveien er helt dekt med vann. Er fremme i god tid før vi skal starte å spille kl 1430. I hallen syder det med spillere og det er vanskelig å få plass til oppvarming i Sveriges tredje største hall.

I første matchen skal vi møte Platin, Larsson og co, denne kunne vi ha vunnet med litt bedre spill . Svenskene er ikke helt på hugget men vinner kampen. Følelsen av at vi har noe på gang er der, dobbelmatchen med Trond og Tom er over på to runder mot Platin og Larsson da de satte inn storspillet. I den andre dobbelmatchen er det jevnere, men tap her også. 0-3 er fasiten etter runden, og det var ikke her vi følte at vi måtte gjøre det.

Neste runde taper vi trippelmatchen, men vinner begge dobbelmatchene. Spillet sitter ikke så godt og forventningene til siste runde er klar. Dette er på papiret det dårligste laget i pulja.

Taper trippelmatchen etter veldig dårlig spill fra oss, ingenting fungerer verken med legging eller skyting og C-sluttspill er et faktum når vi også taper den ene dobbelmatchen.

Det å skulle spille i C er flaut når målsetningen var å komme i B. Vi hadde ikke noe tro på at vi kunne tukte Platins lag før start og havne i A.

C-sluttspillet skal det ikke skrives om annet at vi rykker i første runde da lysten til å reise hjemover er større enn å spille.

Det at man spiller i Vestbys lekegrind gjennom vinteren gir ikke så mye treningsverdi når banene andre steder er krevende. Det at banene skal være så lette å spille på her hjemme ser jeg på som ett stort problem.

Neste store turnering i Sverige er SWIO og det er ikke fritt for at bekymringene står i kø der om hvordan vi skal kunne klare å heve spillet vårt til da.

Ingenting er mer kjedelig enn petanque når man spiller så dårlig.

Målet om å gjøre det bra i Nordisk lever fortsatt, håper på en bra vår sånn at hardtreningen kan starte ute tidlig. "

Ronny Gudmundsen


Norge Damer 1

Lisbeth Fossen, Maija Juva, Signe Hovind og Camilla Hovind

" Vi hadde alle fire på forhånd sett på denne turneringen som en ren treningstur og for bli enda bedre kjent med hverandre som lag.

Vi fikk endel bank innledende, men kom på tredjeplass i C- sluttspill. Møtte mye god motstand og v fikk veldig bra trening og matching. Det ble bare tap i gruppespillet, men beste kampen der var mot det aller beste laget i gruppen som senere kom langt i A- sluttspillet.  Tross tap, vi som lag var fornøyd med motstanden vi gav.

Dette var første gang noen av oss fire spilte turneringen, og vi likte både turneringen og hallen svært godt. Dette er nok ikke siste gang vi er i Borås! "

Camilla Hovind