Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

 
Vi er inne i en hektisk men hyggelig høytid og et nytt år er rett rundt hjørnet. 

Vi kan se tilbake på 2010 som et innholdsrikt år for norsk petanque. Tidlig på året fikk vi en ny idrettskonsulent som har stått på gjennom hele året og er en god støttespiller i hverdagen.  Nye klubber har kommet til, selv om noen også har falt fra. Det ble arrangert et flott Nordisk Veteran mesterskap i Holmestrand og årets største begivenhet for alle spillere, NM, ble gjennomført med glans i Fredrikstad . Damelandslaget gjorde en flott prestasjon under årets EM i Ljubljana og mange spillere har tatt turen til utlandet på eget initiativ og kommet tilbake med positive erfaringer.

Det har vært full aktivitet hele sommeren, med spennende turnerninger og nye spillere. Som i tidligere år har aktiviteten også fortsatt ut over vinteren i både Vestby og Holmestrand.

Vi har også et spennende år fremfor oss.  Planleggingen av blant annet Tinget og Nordisk Mesterskap 2011 er godt i gang. Vi gleder oss spesielt til å kunne ønske våre nordiske venner velkommen til våren. 

Seksjonstyret vil med dette ønske alle Norges petanquespillere en riktig god jul og et godt nytt år

abnormal clinical or laboratory results needing furtheradverse events from oral drugs might consider these. generic viagra online for sale.

. Nyt feriedager sammen med familie og venner, og vi ser frem til å se dere alle igjen på nyåret.

På vegne av seksjonsstyret,
Elisabeth Hågensen