Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

 

Tradisjonen tro ble Follos store ildsjel, Terje Bratlie, hedret med sin årlige minneturnering lørdag 2. oktober.

 Vestby petanque hall har gjennomgått et solid ansiktsløft siden forrige innendørssesong, med lyse vegger, varmepumper og nypreparerte baner. Alt var dermed duket for en flott start på vintersesongen 2010/2011. Plassbegrensningen på 16 lag ble fullbooket i god tid før turneringen, og arrangøren så seg nødt til å sette opp en reserveliste for de aller ivrigste.

I første runde endte fire av kampene 13-0. Mangt et kyss til Fanny, med andre ord. Samtlige resultater fra de ulike monradrundene kan leses HER.

Også verdt å nevne er landslagsspillerne Lisbeth Fossen og Signe Hovind som landet på en respektabel femteplass. Damene lå på semifinaleplass etter tre runder, men tapte den fjerde kampen og måtte derfor se langt unna semifinalene. Vi kan heller ikke glemme vinnerlagets noe kronglete vei til finalen. Etter to runder lå de på tredjeplass, og raste helt ned til 7.plass etter tredje runde. De reddet seg opp til fjerdeplass i siste runde og resten er historie.

Vinnerne av fjorårets romjulsturnering, Benny Bel-Lafkih og sønnen Gabriel var ubeseiret etter innledende monrad-spill, og møtte klubbkameratene fra UAB Ole Hågensen og Rune Fuglesang i semifinalen. Her var de gamle eldst, men med ikke altfor klar margin: 13-11.

I den andre semifinalen vant Follos Oddvar Karlsen og Rune Kristoffersen 13-10 over Hølengutta Rolf Finstad og Thor Arne Smestad

• "When did your erection problems begin?" "Please cialis results in peer-reviewed literature, should be considered.

. Sistnevnte måtte ta til takke med fjerdeplass etter et 3-13 tap over far og sønn Bel-Lafkih i bronsefinalen. Likevel ingen sure miner, for Rolf byttet til seg Gabriels vannkaraffel og minstemann kunne derfor tømme lørdagsgodtet sitt i en fin glasskål!

I finalen vant Ole og Rune F. komfortable 13-5 over representantene fra den egentlige hovedpersonens moderklubb.  Vi gratulerer!

Bildet er hentet fra VM i 1988. Terje Bratlie går fremst til venstre. Legg også merke til to av deltakerne i minneturneringen: Oddvar Karlsen (med briller) og Morten Torp (bakerst til høyre)...

Resultatliste

1. Rune Fuglesang, Ole Hågensen - UAB
2. Oddvar Karlsen, Rune Kristoffersen - FPK
3. Benny og Gabriel Bel-Lafkih - UAB
4. Rolf Finstad, Thor Arne Smestad - Hølen
5. Lisbeth Fossen, Signe Hovind - Økern/OPC
6. Lars Bruu, Camilla Hovind - OPC
7. Arne Lund, Odd Porsmyr - BFII
8. Ole Skorbakk, Morten Groth - DPK
9. Tom Johansen, Mike Barker - Økern/FPK
10. Morten Sørensen, Arne Olsen - ??
11 . Kari-Lill Arnesen, Morten Torp - FPK/OPC
12 . Kitta Møller, Reidun Johansen - Valle
13. Erland Amundsen, Bjørn Weum - Son
15. Marianne Myrbråten, Ellen Andersen - Økern
16. Gustav Alme, Willy Mørkhagen - Son