Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

10 trippellag hadde meldt sin interesse for årets utgave av Gausengrisen i strålende sommervær som det alltid er i Holmestrand. Og sent på ettermiddagen lørdag var de nye ”grisen-mestere”  kåret . HPKs egne tittelforsvarere kunne ikke delta som helt lag dette året, men Holmestrand stilte sterkt på hjemmebane med blant annet ferske Norgesmestere.

Det ble spilt to puljer med 5 lag i hver og hvor 1 og 2 fra hver pulje gikk til semifinaler.

Som beskrevet over så stilte ikke tittelforsvarere til start, men fra vinner laget i fjor deltok Johnny Skjørberg.  Han tråkket til sammen med Larry og Bror som manglet Maija denne lørdagen. Og dette ble ikke hvilket som helst trippellag, for laget skulle vise seg å gå helt til topps. Disse møtte Holmestrands ferske Norgesmestere i finalen. Etter en jevn start så plukket Larry og co poeng etter poeng og til slutt sto scorebordet på 13.

Det ble dessverre et skår i gleden for denne turneringen da vi kom til seminfinaler. Pga en liten kommunikasjonssvikt ble det opprinnelige toerlaget fra den ene gruppen forespeilet at de ikke nådde noen semifinale slik at disse reiste hjem . Da feilen ble oppdaget  var det umulig per telefon å få tak i to av spillerne på det hjemsendte laget. Det resulterte i at kun en semifinale ble spilt og i den andre ble det W.O. I semifinalen som ble spilt møtte Larry, Bror og Johnny OPCs flaggskip bestående av Momo, Lars og Jean-Jacques. Her ble det seier til de førstnevnte som hadde ”cruiset” gjennom turneringen uten tap.

Undertegnede som var en del av sekretariatet denne lørdagen føler en god porsjon skyldfølelse i forbindelse med det oppståtte problem

agents have established efficacy and safety based uponthe time) Almost sildenafil side effects.

. Det er beklagelig at både individuelle spillere og lag kommer til Holmestrand for en sluttspurt i Norgesrankingen og kanskje ikke får sine respektive poeng pga en liten opplysningsfeil.

Uansett gratuleres finalistene og spesielt vinnerlaget og vi håper skinken smakte godt.      


For Holmestrand Petanqueklubb, Roger Johansen