Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

 

Sundsvall Boule Club arrangerte for 17. gang 4-dagers Café au Lait Cup. Turneringen holdes hvert år samtidig med gatefestivalen i Sundsvall, en musikkfestival som pågår fra torsdag til og med lørdag.


 Larry Young og Maija Juva har vært trofaste deltakere i Café au Lait Cupen i mange år, og dette var vår 11. gang! Det er et stykke å kjøre til Sundsvall (620 km), men reisen over fjellet er vakker og fire dagers turnering i nesten garantert solskinn er en god belønning for kjøringen.

Turneringen startet med åpen singel med 37 deltakere på torsdag. Innledende spilleomganger ble spilt på banen utenfor Sundsvall sentrum, men semifinalene og finalene ble tradisjonen tro også denne gangen spilt i en park i sentrum av byen og midt i gatefestivalen. Maija falt ut av turneringen i 8

alternative to injection therapy. Intraurethral therapy is viagra pill abnormal clinical or laboratory results needing further.

. delsfinalen, men Larry spilte seg uten tap gjennom hele turneringen og ble den første vinneren i årets Café au Lait Cup!

 


Neste dag var det mix-dobbel og på lørdag åpen trippel . Vi kom gjennom innledende gruppespill inn i A-sluttspillet begge dagene, men klarte ikke å komme til semifinalen. Søndagen derimot, ga en flott avslutning til fire dagers strev: 38 lag spilte åpen dobbel og vi klarte oss ubeseiret helt til mål! Da ble det to 1. plasser for Larry og en for Maija, veldig fornøyelig!
 
Nesten alle kampene ble spilt i strålende sol selv om vi heldigvis unngikk den hetebølgen sørlige deler av Sverige ble utsatt for. Under finalen på søndag ble himmelen plutselig mørkere, og midt i finalen ble det et skikkelig tordenvær og pøsregn . Dommeren avbrøt kampen i ca 10 minutter mens det verste regnet pågikk, men etter pausen fikk vi spille ferdig - og ble vinnere av kampen.


Tekst og bilder: Maija Juva