Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

 

Lørdag 12.juni var det klart for årets Festivalturnering, en lisensfri turnering som avholdes i Holmestrand. Av fjorten lag stilte gledelig nok tre lag opp fra Tønsberg Turn. 

14 dobbellag hadde møtt opp til den lisensfrie turneringen på Nedre Gausen. Det var nok mange flere som hadde planlagt å ta turen for å spille, men med en værmelding som bare kunne love regn, regn og atter regn, ble det med disse fjorten lagene.

Og hva skal man vel si. - Metrologene holdt det de hadde lovet.

Holmestrand Petanqueklubb hadde etter beste evne prøvd å legge forhold til rette. To store telt huset våte og kalde spillere som kunne tørke seg og få litt varme. Teltene huset også sekretariat og ikke minst en kafeteria som for anledningen hadde flere varme retter en det vanlige. Flott!

Det gledet også at Tønsberg Turnforening endelig kom ut av sin egen lille andedam. Hele tre lag stilte opp fra TT, noe som også gledet Jan Åge Paulsen. Som leder i arrangørklubben kunne han under sin velkomst stolt ønske dem velkommen.

Ikke nok med at TT debuterte i turneringer, men Inger Henriksen og Erik Brunsell fra Tønsberg Turnforening spilte seg faktisk helt frem til finalen. Der måtte de se seg slått av Kjell Rune Karlsen og Gunn Trine Hansen fra arrangørklubben. Vi gratulerer!


Vi benytter anledningen til å oppfordre TT-spillerne til å delta i øvrige turneringer . Kanskje NM i Fredrikstad er en ypperlig anledning til et gjensyn? Vi gleder oss til å se dere igjen!


Festivalturnering
12 . juni 2010

Resultatliste

1

patients and health care providers in discussing sexual viagra for sale • Moderate stable angina • Specialised evaluation.

. Kjell Rune Karlsen og Gunn Trine Hansen, HPK
2. Inger Henriksen og Erik Brunsell, TT

3. Helge Skjørberg og Roger Johansen, HPK
4. Sten Harald Rønning og Oddvar Pettersen, HPK

5. - 8.
Geir Høistad og Hans-Erik Røneid-Hansen, HPK/HPK
Jon Egil Stavik og Birger Otto Hansen, HPK/HPK
Dag Andersen og Svein Olsen, TT/TT
Maija Juva og Larry Young, AMI/AMI

9. - 14.
Ståle Baksetersveen og Johnny Skjørberg, HPK
Steinar Andersen, ØPC og Svein Tore Woldsund, AMI
Harald Tronrud og Jan Åge Paulsen, HPK
Ellen Sanna Andersen og Lisbeth Fossen, ØPC
Edith Andersen og Jan Henrik Nymoen, TT
Silje Hansen og Kim Roger Johansen, HPK