Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster


 
Ole Hågensen og Benny Bel-Lafkih hadde vunnet Copa d'Amigos fire ganger

always What is sildenafil? the time) Almost.

. Sammen! Men i år var de på hvert sitt lag. Da de fikk bryne seg på hverandre i finalen, var det Ole som ble førstemann til fem seire.


 
14 trippellag med 42 spillere fra 8 klubber møttes i bikkjekaldt oppholdsvær torsdag 13. mai på Hønefoss. Arrangøren Petancamigos kjørte "same procedure as every year" med fire runder Monrad før semifinalene.
 
Noen ganger deler Monrad-oppsettet ut Svarteper, ved at et lag med tre seire av fire likevel ikke kommer videre. Hederlig omtale går til Ronny Gudmundsen, Lisbeth Fossen og Morten Torp, som ble snytt for semifinalen ved å tape "Fanny" for Ole & co., etter først å ha vunnet tre strake på overbevisende måte. Femteplassen etter såpass bra totalinnsats smakte sikkert surt.
 
Den klassiske premieløse hederlige omtalen hører til fjerdeplassen. Der endte Maija Juva, Signe Hovind og Jean Jacques Razaka. I innledende klarte de å snu et 3-10 underlege til seier mot laget de møtte i bronsefinalen, men en sånn snuoperasjon går ikke hver gang, så i bronsefinalen ble det tap 2-13.

 

Tredjeplassen gikk til arrangørene Bjørn Lyster, Krister Jansson og Gjermund Røren. Tre rustne herrer, som spilte den ene av bare to trippelturneringer de skal delta i denne sesongen, lyktes med såpass mange rustfrie kast at det endte med pallplass og Ritzenhoff-glass.
 

Dagens beste lag både i Monrad-delen og sluttspillet var Ole Hågensen, Magnus Utgård og André Erdahl. Det ble seks strake seire, inklusive en klar 13-5 seier i finalen . Dermed ble Ole førstemann til fem seire i denne etter hvert tradisjonsrike turneringen.

 

Men Benny Bel-Lafkih slår ham i antall glass, med 7 mot 6 stk Ritzenhoff. Det ekstra glasset tok Benny i 2005, da Ole ikke var med. Årets andreplass sikret Benny seg på lag med Robert Pettersen og Steinar Andersen, et lag som spilte solid og fortjente sin framskutte plassering ut fra spill og sjanser.
 
Ett år fram i tid, torsdag Kristi himmelfartsdag 2011, da er en ting sikkert, og det er at det blir Copa d'Amigos, "same procedure as every year", på Hønefoss! Da spørs det igjen om noen kan utfordre Ole/Benny-hegemoniet?


Tekst: Bjørn Lyster