Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

2. mai opplevde Hølen et storinnrykk av turister på bilturer rundt omkring på små og store veier. Det var i alle fall slik Rolf Finstad foretrakk å se på det hele.

De aller fleste fant heldigvis frem i tide. Innen turneringens start, vel og merke. Værgudene feiret det hele med å skinne ekstra sterkt. Enkelte smilte for seg selv over andres rosa ansikter, mens de angret bittert natten etter

the ED patients. These primary care physician who cheap viagra a.

. Sola var sterk. Veldig sterk . Utover dagen stekte sola nok til å tørke opp det meste av dammer som befant seg på deler av banen. En for øvrig beryktet bane, med vekselvis leire, store steiner, hardt underlag og vanndammer. Bane nr. 11 kommer i alle fall ikke til å stå i historiebøkene som verdens enkleste petanquebane. Når det er sagt; utfordringer er bra, å lese underlaget er noe som hører med, og som flere enn undertegnende sikkert har godt av å fokusere på.

Hele 34 dobbeltlag møtte opp denne søndagen, noe som er et meget bra oppmøte. Oppsettet var fem runder Monrad med påfølgende finalespill. Denne dagen så vi mange nye lagkonstellasjoner og det var god variasjon både i kjønn og alder. La det fortsette slik! Noen overraskelser og noen skuffelser, akkurat slik det skal være.

I finalespillet ble det en heftig dominans av spillere fra OPC med kun ett lag utenom som konkurrent. Slikt merkes på rankingoversikten over beste klubb…

UAB/Østkanten sin Ole og Elisabeth kapret tredjeplassen i kamp mot Jackie og Marius. I selve finalen trakk Store-Lars og Momo det lengste strået og vant foran Lille-Lars og Hubert. Vi gratulerer! Begge kampene endte forøvrig 13-10.

Full resultatliste.

All honnør til arrangørklubben Hølen for god regi og gjennomføring, og ikke minst for alltid godt humør.


Takk til Roger Johansen for lån av bilder . Se flere HER.