Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

 

 Lykken er en innendørshall med god organisering, glade spillere, fin dugnadsgjeng og morsom turneringsform. Tradisjonen tro spilles det Lørdagskarusell i Vestbyhallen også i år.


Forrige lørdag stilte hele 34 spillere opp til helgens karusell. Hallen, med sine seks baner, har en smertegrense på 36 deltakere, så oppmøtet denne dagen var det ingenting å si på.

Karusellen er en trekke makker-turnering. For hver runde blir lagene trekt, og man må forholde seg til nye makkere i alle rundene i løpet av turneringen . Dette er en gylden anledning for urutinerte spillere å innhente ny kunnskap om både regler og teknikk, men det er også positivt for veletablerte spillere å spille med andre enn sine faste makkere . Dette gjør at det ikke på forhånd er gitt hvilke spillere som vil rage øverst på tabellen etter endt turnering. Stemningen er lett og god, og folk strømmer til pauserommet for hver runde som trekkes. Hver runde går på tid, noe som gjør at også den blide dugnadsgjengen kan delta på lik linje med alle andre.

Har du ikke vært med på dette før er det kanskje på tide?

En pust i bakken underveis kan gjøre underverker, inne som ute.

Lørdagskarusellen er en flott mulighet til å spille med og mot kjente og ukjente

Testosterone replacement or supplement therapy may How to use sildenafil citrate tablets case of erectile dysfunction, problems may be lifelong or.

. En brobygger mellom miljøene og spillere, og et godt alternativ om man ønsker å holde kulene varme gjennom høst og vinter.

En bra innendørshall som er vel verdt et besøk.

Det sosiale ved vår sport er viktig! Man er ikke helt ferdig selv om alle kulene er kastet.

Tusen takk til dugnadsgjengen i Vestby Petanquehall, her representert ved Anne, Ragnhild og Gretha.


Vi minner om at tabeller og annet relevant stoff vedrørende både Lørdagskarusell og Vinterserie fortløpende blir lagt ut i menyvalget "Vestby petanquehall" til venstre.