Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Gledelig deltakelse i juniorklassen med åtte lag fra fire klubber. Juniorene var delt opp i to puljer med fire lag i hver, der alle spilte mot alle i puljespillet. De to beste i puljene gikk videre til spill i semifinale og finale.

For flere av juniorene er dette det siste året før de går over i seniorklassen. Det var også mange tidligere norgesmestere som stilte dette i år. I semifinalene spilte brødreparene Marius og Espen Klem fra AMI mot Kenneth og Jørgen Danielsen fra ØPC

and reconsider treatment oftreatment options for ED. It is reasonable to discuss the cialis online.

. Guttene fra AMI vant enkelt 13 – 0. I den andre semifinalen var nok et AMI lag med Luis Olav Lyster og Elias Valkvæ Olsen mot HPKs fremtidshåp Patrick Nicolaisen og Mikael Linnangi Vedde. Seier gikk også her til AMI med 13 – 1.

Finalen ble da et rent AMI oppgjør der Luis og Elias vant 13 -7. Dette var Luis sitt fjerde gull i juniorklassen. Elias fikk i år sitt første gull etter at han to ganger før har tatt sølv . I kampen om tredjeplassen vant regjerende juniormester Kenneth og Jørgen over Holmestrandguttene med 13 – 6.

Resultatliste

 1. Luis Olav Lyster - AMI
  Elias Valkvæ Olsen - AMI
 2. Marius Klem - AMI
  Espen Klem – AMI
 3. Kenneth Danielsen - Økern
  Jørgen Danielsen – Økern
 4. Patrick Nicolaisen - HPK
  Mikael Linnangi Vedde - HPK