Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

52 lag deltok i Nordisk Mesterskap +55. Norge stilte med to offisielle landslag samt ytterligere to lag.

Følgende norske lag deltok:
  • Norge 1: Maija Juva, Mike Barker og Larry Yong
  • Norge 2: Arne Bergmål, Rolf Finstad , Tor Arne Smedstad og Bjørn Larsen
  • Fredrikstad: Kari Baardseth, Tore Tøgersen og Odd Porsmyr
  • Valle og Hamar: Kitta Møller, Reidun Johansen og Solvår Magnor

Det begynte bra for Norge 2 da de slo Danmark 2

- vascular bypass surgeryPelvic surgery viagra pills.

. 13 – 1 i første runde, men så tapte de i runde 2 da de møtte et lag fra Lidkøping og tapte 2 – 13. I runde 3 møtte de Sverige 1 og vant 9-8; Sverige bommet med de to siste kulene og da var Sverige ute av kampen om finalespill.

I fjerde runde tapte de 13 – 8. I femte runde ledet de 6 -5 over et lag fra Skatås Boule, men var uheldige med de siste kulene og tapte 7 – 6.

Norge 1 kom ikke i gang med spillet før i de to siste rundene. I runde 4 vant de 13 – 8 over Åkered Boule, og i runde 5 vant de 13 – 1 et lag fra Skatås Boule

BFII hadde mange fine runder, men fikk noen knepne tap . Første runde ble resultatet 7 – 8 mens de i runde 2 møtte Sverige og tapte stort: 0 – 13. Tredje runde: 9 – 10 og i fjerde runde et nytt tap: 11 – 13. Så kom det endelig en seier: 13 – 11 mot Skatås Boule.

Det sammensatte laget fra Valle og Hamar vant to kamper. Like mange som landslagene, men med litt dårligere score.

Et flott mesterskap, og selv om det ikke gikk som de seneste år for Norge var det en opplevelse og et sportslig nivå som holdt høyt nivå. Neste år er det Norge som står som vertskap for mesterskapet – og med 52 lag i år satser vi på at dette øker betraktelig under avviklingen som finner sted i Holmestrand . Se resultatliste på Svenskboules nettsider HER.

Hilsen Ståle – utskremt reiseleder for seksjonen og Holmestrand