Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Vi i Norge tenker på andre idretter enn petanque når vi hører navnet Mora, men det spilles virkelig petanque også der. Kanskje ikke så overraskende siden det arrangeres turneringer i alle avkroker hos våre svenske venner.

Dalahesten veteran i Mora er en årlig turnering som går over tre dager

sexual problems.personal, cultural, ethnic, religious and economic sildenafil citrate.

. Dalahesten veteran gjennomføres med at det spilles singel både i dame og herre på fredagen, lørdag mix dobbel og søndag mix trippel.

For lang tid tilbake bestemte Maija Juva og Larry Young seg for å spille denne turneringen, påmelding og avtaler med arrangøren var gjort. Mens vi andre feiret Norges Petanqueforbund, forsvarte altså Maija og Larry Norges ære i utlandet. Veteranklassen i Mora er +55 og + 65, og ikke det at noen skulle tvile, men våre to representanter deltok i alle turneringene i klassen +55.

I Singel herrer +55 deltok 16 spillere . I tøff konkurranse ble det 1. plass til Larry Young, mens Maija Juva måtte nøye seg med en hedelig 5. plass i dameklassen . Lørdagens mix dobbel endte med et svært gledelig resultat sett med norske øyne: våre representanter klatret opp på det øverste trinnet på premiepallen i konkurranse med 22 andre veteranlag. På søndagen spilte de sammen med Rune Gruddnes fra arrangørklubben Mora, og nok en gang ble det premiepall. Denne gang på tredje trinn, i en konkurranse som telte 14 lag. Gledelig var det også at Larry ble premiert som hele turneringens beste mannlige spiller!

Petanque.no gratulerer med strålende presentasjoner og ønsker dere og øvrige norske deltakere lykke til i veteran nordisk 1. august. Se ikke bort fra at dere nå seiler opp som en av flere favoritter.