Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Som alltid når det arrangeres turnering på Sofiemyr, er spillerne forberedt på nedbør. Årets Frisco Cup var ikke noe unntak, selv om den var flyttet fra 1.mai til Sankthanshelga. Men i rettferdighetens navn, må det sies at det var også en god del solskinn og at de verste tordenbygene, som vi flere ganger hørte, unngikk Kolbotn elegant denne lørdagen

• Prescription or non- prescription drug use buy viagra online disorders may be categorized as neurogenic, vasculogenic,.

.

Det var muligens denne trusselen eller bare turneringens værmessige rykte som gjorde at det var bare 12 lag som deltok i år. Det ble dermed spilt i to puljer hvor de fire beste lagene i hver pulje gikk videre til kvartfinalene.  På denne måten fikk alle lag spilt minst fem kamper.

Terrenget på Sofiemyr er krevende fra før og de skiftende værforholdene skapte enda flere utfordringer. Dette betydde at det ikke var lett for leggerne men det var kanskje enda vanskeligere for skytterne. Nå forholdene er slik, var turneringen et eksempel på at det er de beste spillerne som takler de vanskeligste forholdene. Det var nok de fire lagene som så best ut på papiret som kom til semi-finalene.

Etter en lang dag bar finalen preg av at mange spillere var slitne. Til tross for dette ble det en spennende kamp om poengene hvor Benny, Lars og Lars hadde muligheter i to runder til å avgjøre hele kampen til sin fordel, hadde de bare kunnet flyttet på grisen. Da de ikke greide dette, var Lisbeth, Tom og Ronny verdige vinnere av årets Frisco Cup.

1 . Lisbeth Bruu, Ronny Gudmundsen og Tom Johansen

2. Benny Bel-Lafkih, Lars Bruu og Lars Bentsborg

3 . Robert Pettersen, Ole Hågensen og Stephane Guillemont

4. Jean Jacques Razaka, Svein Bruu og Morten Torp

 

- Se fullstendig liste under "Resultater".