Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Copa d'amigos turneringen ble arrangert av Petancamigos for 9 gang i Hønefoss. 14 trippel lag hadde tatt veien til Hønefoss, tradisjonen tro så ble Copa d'amigos gjennomført på Kristi Himmelfartsdag

acknowledge the problem in routine office settings,52SHARED CARE CONCEPT (29) sildenafil side effects.

. Klubben som i første del av 90-tallet arrangerte Norges i særklasse største petanqueturnering. "Andedammen" som samlet hvert år de aller fleste spillere i Norge og var også godt besøkt fra Sverige. På det største var Andedammen en turnering med over 250 deltakere.

Nå er klubbens turnering blitt et intim gjennomført turnering og med erfaringen klubben har meget godt gjennomført. Gledelig var det at hele 12 damespillere var med å sette preg på turneringen, mon tro om de begynner å mobilisere lag kombinasjoner til VM i Thailand til høsten . Turneringen ble gjennomført som monrad, fire innledende kamper med påfølgende finalespill.

Finalen ble et oppgjør mellom Norges to beste lag der Ole Hågensen, Benny Bel-Lafkih og Lars Bruu som vant 13 – 11 over  Trond Rekdahl, Tom Johansen og Ronny Gudmundsen. Det ble en god finale der laget til Trond startet bra med en 7 – 0 ledelse før Ole, Benny og Lars begynte å samle poeng. Vinner laget vant til slutt en fortjent seier og gikk med dette ubeiseiret gjennom dagen. Østkanten tok også tredjeplassen denne dag ved Knut Lomsø, Vidar Hauger og Bjørn Kopperud . Sistnevnte hadde sin desidert beste kamp for året med stor spill i bronse finalen som de vant 13 – 8 over Steinar Andersen, Svein "fuglen" Woldsund og Robert Pettersen.

Dette av den 6. ranking turnering i år, og Lars Bruu har vært med på vinner laget på alle turneringer til nå og han og sine medspillere rykker nå klart fra i kampen om å bli årets spiller. Østkantens innsats denne dag medførte også til at de inntok toppen som beste klubblag foran OPC. Holmestrand stilte opp med tre lag, men nådde ikke helt opp og med dette så rykket Økern Petanque Club nærmere i kampen om tredjeplassen. En debutant i ranking turneringer registrerte vi også på Hønefoss, Ståle og Birger hadde med seg Geir Hølstad som fikk et tøft møte med petanque, men velkommen tilbake.

Takk til amigos!

Tekst og foto: Steinar Andersen