Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

 

Svein Woldsund sovnet stille inn natt til 1. april.

Svein, i petanquemiljøet av mange kanskje best kjent som "Fuglen", ble bare 53 år gammel. Han fikk for litt over et år siden en kreftdiagnose som gjorde at han forlot oss – litt etter litt, og så altfor tidlig.

Svein ble fascinert av kulesporten allerede tidlig på nittitallet og har siden deltatt aktivt som spiller, først som medlem i Petancamigos og nå i de senere årene som medlem i Oslo Petanque Club. 

Svein har gjennom en årrekke innehatt styreverv i forbundet, og var også en viktig medspiller i arbeidet med å fremforhandle en samarbeidsplattform i det som skulle bli Norges Fleridrettsforbundet og derigjennom vår inntreden som medlem i Norges Idrettsforbund i 2007. Frem til 2011 satt Svein som vårt styremedlem i FIF.

Under Norgesmesterskapet i fjor møtte Svein opp til det som skulle bli hans siste turnering . Han var tydelig preget av sykdommen, men kom likevel med sine velkjente underfundige kommentarer under kaffepausen i sekretariatteltet.  Og hans gode smil vil vi bevare på netthinnen

than halfcompetent veno-occlusive mechanism of the penis. What is sildenafil citrate?.

.

Svein etterlater seg et stort tomrom hos sine petanque-venner .

Våre tanker og dype medfølelse går til hans nærmeste, som har mistet en kjær ektemann og far.

 

 

Signe Hovind

---

 

En av Fuglens nærmeste venner, Bjørn Olav Lyster, har hedret ham med egen sang: Fuglen har fløyet. - I takknemmelighet over hvem han var.

Svein Woldsund begravelse finner sted på Vestre gravlund tirsdag 22. april kl. 12.