Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Så var siste turnering som ble spilt ute for sesongen 2013 over. Nå gjenstår det bare to turneringer innendørs av årets rankingsesong.

16 trippellag spilte i Vika Petanque Klubbs høstturnering. Dette ga 84 rankingpoeng som skulle fordeles på begge rankinglister. Det var to nye spillere som tok sine første poeng for sesongen, og vi fikk med oss en ny svensk klubb på listen over klubber som har tatt poeng i årets sesong. Dette betyr at det nå er 4 utenlandske klubber fordelt på 7 spillere som har kommet seg inn på de norske rankinglister.

Spillere

Vi ser en liten endring i toppen på denne listen. Ronny Gudmundsen (ØPC) klatret opp på en 5. plass og Jean Jaques Razaka (OPC) klatrer stadig og er nå oppe på en 11. plass. Vi ser ellers at alle 4 på årets EM-lag er inne blant de 5 beste spillere.

En spiller som hoppet fra 21. plass til 14. plass er Simohamed Menzhi (OPC) som klatret flest plasser denne gang blant de spillere som ligger i toppen. Maija Juva (ØPC) er beste kvinnelige spiller på rankinglisten. Hun er nå oppe på en 16. plass med sine 38 poeng.

(Se hele spillerrankingen)

Klubber

Endelig ble OPC beste klubb i en turnering igjen! Sist det hendte var under mix-turneringen i NM. Med dette sikkert OPC trolig sin tredjeplass for sesongen. Dette betyr ganske sikkert at den plasseringen som nå er blant de fem øverste klubber blir rekkefølgen også etter sesongens siste turnering.

(Se hele klubbrankingen)